8 szuper, sajtos recept, aminek senki sem tud ellenállni
Rántva, tésztára, hússal, zöldséggel vagy bárhogy: a sajt mindig jó ötlet, és számtalan ételt tesz még vonzóbbá.
Olvadt, nyúlós vagy ropogós, camembert, parmezán, mozzarella, szinte mindegy, a lényeg, hogy a sajt minden formájában csábító. A legegyszerűbb étel is ízletesebbé válik tőle, és rengeteg módon variálható. A fehérjebevitel szempontjából is fontos, hisz a minőségi sajtok fehérjetartalma a csirkehúséval azonos. Ha ismersz néhány trükköt, nem fog kifolyni, ragadni sütés-főzés közben.
Bizonyos fogásokat a karakteresebb ízű változatok tesznek ízletesebbé, míg másokhoz a semleges sajtok illenek jobban. A levestől a főételen át a köretig, sőt, a nassig számtalan recept közül válogathatsz. Összeállításunkba csupa egyszerűen és gyorsan elkészíthető finomság került. Előre szólunk, egyik gusztább, mint a másik.
Életre szóló ízemlékek a PICK szalámival
Válaszd a PICK Téliszalámikat új ízemlékek szerzéséhez, és ajándék tízórais zsákot adunk mellé Kárpáti Tibor grafikájával!
Promóció